Vaření a kvalitní jídlo jsou naší vášní, kterou s vámi chceme sdílet. La Padella není jen místem, kde se připravují lahodná jídla; je to místo, kde se setkává rodinná tradice s uměním neapolské kuchyně, předávaným z generace na generaci. Staré rodinné recepty, uchovávané po celá desetiletí, nesou autentickou chuť Neapole, která se odráží v každém soustu.
Přijďte k nám ochutnat neapolskou pizzu – jedinou svého druhu v okolí. Věděli jste, že původní neapolský recept je chráněný a jen málo míst na světě jej skutečně dodržuje? U nás neděláme kompromisy. Připálené nadýchané okraje, tenké těsto a vybrané ingredience, to je pravá neapolská pizza. Každé těsto kyne minimálně 24 hodin, aby dosáhlo dokonalé struktury, a všechny suroviny, od mouky až po rajčata San Marzano si buď sami dovážíme z Itálie, nebo nakupujeme od italských dodavatelů – jen tak si totiž můžeme být 100% jistí prvotřídní kvalitou surovin.
Naše kuchyně a pizzerie jsou domovem italských kuchařů, kteří žijí a dýchají uměním neapolské gastronomie. Ryby a mořské plody jsou ihned po výlovu zamrazovány na moři, aby si zachovaly svou kvalitu, čerstvost a chuť. Stejně jako jídlo i naše vína pečlivě vybíráme z italských vinařských oblastí, aby dokonale ladila s naším menu.
I když nás mnozí odrazovali od myšlenky začít s gastronomií, nevzdali jsme se a s touhou připravovat prvotřídní pokrmy jsme otevřeli. Interiér naší restaurace vás přenese do samého srdce Itálie – ať už díky vůni pečící se pizzy nebo jedinečné atmosféře, která vám učaruje. Věříme, že skutečné kouzlo se skrývá v původních recepturách a lásce k řemeslu, a proto naše cesta za autenticitou nemá žádné hranice.
Jak se říká – Napoletáncem se musíte narodit, tím se člověk nestane. U nás ale můžete ochutnat tu pravou chuť neapolského života.
Těšíme se na vás!